De Maesschalck Verf nieuwe leverancier VDAB

De Vlaamse Dienst voor Arbeidsvoorziening en Beroepsopleiding (VDAB) maakt in haar opleidingen voor autoschadeherstellers vanaf heden gebruik van watergedragen lakken van Lesonal. De Maesschalck Verf, onderdeel van Vanesch Verf Groep, is daarmee de officiële leverancier van de 5 vestigingen waar deze opleiding gegeven wordt. Wij leveren de beste materialen zodat werkzoekenden door VDAB op de juiste wijze klaargestoomd kunnen worden voor hun nieuwe beroep.

Het watergedragen laksysteem van Lesonal is een bijzonder betrouwbaar en flexibel systeem dat aan alle regelgeving voldoet en bekend staat vanwege de ongelofelijke kleurnauwkeurigheid en het gebruiksgemak. De schadeherstellers in opleiding gaan ook gebruik maken van technische hulpmiddelen van fabrikant AkzoNobel zoals de Automatchic Vision waarmee zij zeer nauwkeurig kleuren kunnen meten.

Directeur Paul van Esch van De Maesschalck Verf is erg content met de samenwerking. “Lesonal staat bekend om haar grote gebruiksgemak en hiermee laten we zien dat het ook voor carrosseriers in opleiding perfect hanteerbaar is. Dankzij deze samenwerking met de VDAB zijn mensen direct na hun beroepsopleiding al vertrouwd met de kwaliteiten van Lesonal.”