Promoties

Hieronder vindt u een aantal acties waarvan u op dit moment kunt profiteren. Doe er uw voordeel mee! Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw accountmanager van De Maesschalck Verf of neem contact op met de verkoop binnendienst. Dit kan via telefoonnummer: 053/66 22 70 of via bestel@demaesschalckverf.be

 

Gratis Dashcam bij aankoop van 3M polijstproducten en Trivact schijven!

Mooie films maken terwijl je in de auto rijdt en op vakantie gaat bijvoorbeeld? Koop nu voor €349,- aan 3M polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken, polijstpasta's en Trizact schijven, en ontvang een super coole dashcam GRATIS! Deze actie geldt zolang de voorraad strekt dus wees er snel bij.

 


Teroson ruitverlijming actie!

Profiteer de aankomende twee maanden van diverse Teroson ruitverlijming toppers! Bij afname van 2 kokers Teroson PU 8596, PU 8597 HMLC of Teroson PU 9097 PL HMLC ontvangt u een flacon Teroson VR 100  1 ltr. Glasreiniger geheel gratis! Deze VR 100 is perfect om (auto)ruiten streepvrij te reinigen, maar kan ook prima gebruikt worden om het interieur op te frissen. Meer info over deze producten vindt u op de achterzijde van de flyer. Klik op onderstaande afbeelding om de gehele actieflyer te bekijken. 

 


 

VipTools promofolder februari

Er is weer een nieuwe Vip Tools promotiefolder beschikbaar met daarin veel mooie producten die de aankomende maanden in de aanbieding zijn. Wacht dacht u van de revolutionaire SATAjet x 5500? Of de Bigfoot Woolpad? Aanbiedingen zijn geldig tot 30 april 2019. 

 

Bekijk de gehele folder met 4 pagina’s vol voordeel door op de onderstaande afbeelding te klikken. 

 


Gratis 3M winterjas bij diverse polijstproducten en accessoires

Met dit koude weer is deze actie méér dan welkom. Koop voor € 329 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken en polijstpasta’s, en ontvang een comfortabele 3M winterjas GRATIS! We hebben de maten Medium, Large en Extra Large op voorraad, maar ben er snel bij want op = op! 

Bekijk de gehele actieflyer door op onderstaande afbeelding te klikken (voor Franse versie, klik hier)

 


Nieuw: Lesonal poetstas!

Nieuw in ons assortiment: de Lesonal poetstas. Met deze handige tas neemt u alle poetsproducten makkelijk mee en heeft u altijd alles bij de hand.

Klik op onderstaande afbeelding om de flyer te bekijken.