Promoties

Hieronder vindt u een aantal acties waarvan u op dit moment kunt profiteren. Doe er uw voordeel mee! Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw accountmanager van De Maesschalck Verf of neem contact op met de verkoop binnendienst. Dit kan via telefoonnummer: 053/66 22 70 of via bestel@demaesschalckverf.be

 


 

Perfecte beschermingskleding met maximaal draagcomfort en bescherming!

Een gratis elastisch en strak ondershirt bij aankoop van een Colad BodyGuard en bespaar €14,50! De BodyGuard beschermd tegen o.a. spuitnevel en deze actie geeft u daarbij een gratis passende, strakke en elastisch ondershirt. Het zorgt voor maximaal draagcomfort en ook meer comfort in de kosten. Beide kledingstukken zijn in alle maten beschikbaar en bezorgen u optimale bewegingsvrijheid. Klik op de afbeelding voor een groter actieformaat.

 


VipTools promofolder februari

Er is weer een nieuwe Vip Tools promotiefolder beschikbaar met daarin veel mooie producten die de aankomende maanden in de aanbieding zijn. Wacht dacht u van de revolutionaire SATAjet x 5500? Of de Bigfoot Woolpad? Aanbiedingen zijn geldig tot 30 april 2019. 

 

Bekijk de gehele folder met 4 pagina’s vol voordeel door op de onderstaande afbeelding te klikken. 

 


Gratis 3M winterjas bij diverse polijstproducten en accessoires

Met dit koude weer is deze actie méér dan welkom. Koop voor € 329 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken en polijstpasta’s, en ontvang een comfortabele 3M winterjas GRATIS! We hebben de maten Medium, Large en Extra Large op voorraad, maar ben er snel bij want op = op! 

Bekijk de gehele actieflyer door op onderstaande afbeelding te klikken (voor Franse versie, klik hier)

 


Nieuw: Lesonal poetstas!

Nieuw in ons assortiment: de Lesonal poetstas. Met deze handige tas neemt u alle poetsproducten makkelijk mee en heeft u altijd alles bij de hand.

Klik op onderstaande afbeelding om de flyer te bekijken.