Promoties

Hieronder vindt u een aantal acties waarvan u op dit moment kunt profiteren. Doe er uw voordeel mee! Mocht u vragen hebben, neem dan contact op met uw accountmanager van De Maesschalck Verf of neem contact op met de verkoop binnendienst. Dit kan via telefoonnummer: 053/66 22 70 of via bestel@demaesschalckverf.be

 


25% korting op diverse producten bij Hamach!

Nog tot en met 31 december kunt u profiteren van veel voordeel op diverse Hamach producten. Zo krijgt u namelijk 25% korting op bijvoorbeeld alle rvs tafels en sluitbanden, spuitpistoolreinigers, toolstations en afvalverwerkingsproducten. Doe er uw voordeel mee! 

Bekijk de gehele actieflyer door op onderstaande afbeelding te klikken. Let op: belastingregeling geldt alleen voor NL markt.

 


Gratis 3M winterjas bij diverse polijstproducten en accessoires

Met dit koude weer is deze actie méér dan welkom. Koop voor € 329 aan 3M Polijstproducten, zoals poetspads, poetsdoeken en polijstpasta’s, en ontvang een comfortabele 3M winterjas GRATIS! We hebben de maten Medium, Large en Extra Large op voorraad, maar ben er snel bij want op = op! 

Bekijk de gehele actieflyer door op onderstaande afbeelding te klikken (voor Franse versie, klik hier)

 


Uitzonderlijk hoge kortingen op 3M Plaatwerkmachines

Nog tot en met het einde van dit jaar kunt u profiteren van de uitzonderlijk hoge korting op een 3M Roloc Slijpmachine of een 3M Schuurbandmachine. Hoe? Bij aankoop van 6 dozen Cubitron Roloc fiberschijven heeft u de mogelijkheid een nieuwe 3M Roloc Slijpmachine te kopen met 80% korting op de bruto prijs. Ook bij aankoop van 5 dozen Cubitron schuurbanden heeft u de mogelijkheid een nieuwe 3M Schuurbandmachine te kopen met 80% korting op de bruto prijs. 

Bekijk de deelnemende producten en voorwaarden door op onderstaande afbeelding te klikken (voor een Franse versie, klik hier).

 


3M Kwartaalactie: spaar de racewagen van Sebastian Vettel

Maak uw miniatuur racewagen collectie compleet! In de eerste drie kwartalen heeft u reeds de kans gehad om een miniatuur racewagen te verkrijgen van Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Max Verstappen. Dit laatste kwartaal kunt u de vierde en tevens laatste racewagen sparen van Sebastian Vettel bij aankoop van € 349,- aan diverse maskeerproducten. Maskeertapes, Markeerfolies, Soft Edge Masking foams en alle bijbehorende accessoires behoren tot de mogelijkheden.

Bekijk de gehele actieflyer door op onderstaande afbeelding te klikken (voor een Franse versie, klik hier).

 


Mirka bodywarmer bij diverse schuurmaterialen 

Met het koude weer op komst is deze aanbieding meer dan welkom. Bij aankoop van € 499,- aan Mirka schuurmaterialen uit de N-001020 groep. Let op: niet geldig op schuurmachines of accessoires en iridium en Novastar. De actie is geldig t/m 15 december of zolang de voorraad strekt, want op = op! 

Klik op onderstaande afbeelding om de gehele flyer te bekijken.

 


VipTools promofolder November

Er is weer een nieuwe Vip Tools promotiefolder beschikbaar. Verschillende SATA producten, een digitale IR-droger, kantelbare spuitstaander en nog véél meer mooie producten zijn de aankomende maanden in de aanbieding. Profiteer nu het nog kan! Aanbiedingen zijn geldig tot 31 december 2018. 

Bekijk de gehele folder met 4 pagina’s vol voordeel door op de onderstaande afbeelding te klikken. 

 


 

Nieuw: Lesonal poetstas!

Nieuw in ons assortiment: de Lesonal poetstas. Met deze handige tas neemt u alle poetsproducten makkelijk mee en heeft u altijd alles bij de hand.

Klik op onderstaande afbeelding om de flyer te bekijken.