Lancering van het nieuwste product van Perfect Line: Quick Start Clear Coat

Wij hebben een breed scala aan paint en non-paint producten waar we deze maand een nieuwe Clear Coat aan toevoegen. Deze 2-componenten sneldrogende blanke lak is te gebruiken voor deelreparatie, en spotrepair toepassingen bij klein schadeherstel.

De Perfect Line Quick Start is een sneldrogende blanke lak, bij 20 graden na 10 minuten stofdroog, afmonteerbaar na 45 minuten, en polijstbaar na 90 minuten. Geforceerd drogen is mogelijk in 5 minuten op 60 graden, of 10 minuten op 40 graden. Het grote voordeel is dat de basislak niet geactiveerd hoeft te worden, en dat bespaart in materiaalkosten. Het product heeft een volle, bolle glans en is volledig transparant, en uiterst eenvoudig te appliceren. Ook is dit product goed bestand tegen krassen, zonlicht en atmosferische invloeden. Door deze eigenschappen is de Quick Start Clear Coat energiebesparend en dus duurzaam in gebruik en scheelt het in de energiekosten.

Voor meer informatie over dit product en andere Perfect Line producten kunt u terecht op www.perfectline.nl en op onze social media kanalen.