Download nu onze multifunctionele app!

Klanten van Vanesch Verf Groep, waar De Maesschalck Verf deel van uitmaakt, kunnen vanaf nu gratis gebruikmaken van de Vanesch Verf Groep App. Met deze gratis app hebben schadeherstellers alle benodigde tools bij de hand. Niet alleen het bestellen van producten gaat razendsnel maar ook alle productinformatie is direct te raadplegen via smartphones en tablets. Daarbij zijn ook onder andere alle productfoto’s, technische informatiebladen (TDS), veiligheidsinformatiebladen (SDS) en explosietekeningen te vinden in de app.

Het bestellen van producten gaat snel en eenvoudig door simpelweg de juiste barcodes te scannen of de producten in te typen en vervolgens het digitale bestelformulier te verzenden. Daarbij bestaat de mogelijkheid om producten toe te voegen aan een lijst met ‘favorieten’ waardoor veelgebruikte producten nog sneller te bestellen zijn. Managers hebben de mogelijkheid een beperkt assortiment in te stellen voor hun medewerkers. Gebruikers kunnen hierdoor enkel producten bestellen die voor hen van toepassing zijn en in ons assortiment beschikbaar zijn. De app is geschikt voor Android- en iOS-apparaten en is beschikbaar in Nederlands, Engels en Frans.

Algemeen directeur/eigenaar Paul van Esch is enthousiast over deze innovatie. “De autoschadeherstelbranche ontwikkelt zich razendsnel en we merken dat schadeherstelbedrijven steeds vaker digitaal willen werken. Het bestellen van producten en opzoeken van technische informatie kost een schadehersteller doorgaans veel tijd. Als totaalleverancier willen wij met dit soort innovaties graag voorop lopen door hen oplossingen te bieden waar ze echt iets aan hebben. Met deze app maken we het als Vanesch Verf Groep het onze klanten een heel stuk makkelijker.”

  

Download hier de flyer (pdf-bestand, 2 pagina's).

 

Nederlands


 

 

 

Français