De Vanesch Verf Groep app is vernieuwd!

Exact een jaar geleden werd een eerst versie van de Vanesch Verf Groep app geintroduceerd, waarbij het bestellen van producten op een eenvoudige manier centraal stond. Aangezien wij meer diensten verlenen dan alleen het leveren van bestellingen, streefden wij ernaar een zo breed mogelijke app te ontwikkelen waarin we alle diensten in één klap bundelden. En dat is gelukt!

De vernieuwde Vanesch Verf Groep app is een overzichtelijk en makkelijk te gebruiken digitale tool. Dankzij de barcode scanner, de slimme zoekfunctie die uw bestelgeschiedenis tot 4 maanden bewaard en toegang tot uw favoriete producten verloopt het bestellen van producten eenvoudig en snel. Met deze update is ook het aanvragen van kleurstalen, reparaties en retouren voortaan in een handomdraai gebeurd. Door enkel een kleurstaal via de app aan te melden, wordt de staal door onze logistieke afdeling bij de klant opgehaald en de kleur direct door de kleurmakerij ontwikkeld. Kapotte machines kunnen eenvoudig aangemeld worden voor reparaties. Wij schakelen direct met de leverancier of halen de machine bij de klant op. Daarnaast kunnen gebruikers gemakkelijk producten uit eerdere bestellingen kiezen die zij retour willen sturen. Wij komen deze retour producten zo snel mogelijk bij uw vestiging ophalen. Naast deze extra functionaliteiten heeft de app altijd een actueel overzicht van alle lopende acties. Bovendien krijgen gebruikers een notificatie zodra er een nieuwe actie klaar staat. 

Doordat de vernieuwde app totaal omvattend en 24 uur per dag te gebruiken is, draagt het bij aan een optimale stroomlijning van het bestel- en aanvraagproces van onze klanten. Zo maken we het de carrossiers en schadeherstellers nóg gemakkelijker.

Benieuwd hoe de nieuwe app werkt? Bekijk dan deze video voor een uitleg van de nieuwe functionaliteiten. Bent u klant van de Vanesch Verf Groep en gebruikt u de app voor het eerst? Dan kunt u deze video bekijken hoe u gemakkelijk en snel bestellingen plaatst. De app is beschikbaar voor Apple en Android gebruikers en kan door meerdere medewerkers tegelijk gebruikt worden.

 

Druk op de afbeelding hieronder om de volledige flyer te bekijken.

Nederlands

Frans