Damage netwerk breidt uit door aansluiting Carrosserie Dinac

Hiermee vult Damage haar netwerk aan met een betrouwbare partner die jarenlang ervaring heeft in de autoschadeherstelbranche. Damage omvat met de toetreding van Dinac nu 18 vestigingen, verspreid over het hele land.

Initiatiefnemer Johan van Deursen is enthousiast met de aansluiting van Dinac: ‘’ Wij zijn enorm blij ons netwerk uitgebreid te hebben met een betrouwbare schadehersteller uit Deurne. Eigenaresse Anita van der Auwera en haar zonen hebben hart voor de zaak, waardoor Dinac een echt familiebedrijf is dat zich richt op de toekomst. Damage biedt hen de meerwaarde van de landelijke en regionale samenwerking met elkaar. Binnen het netwerk kan iedere deelnemer blijven ondernemen zoals ze dat zelf willen, maar profiteren daarnaast van veel voordelen zoals aandacht voor kwaliteit en proces- en kostenbeheer. Daardoor kunnen de koetswerkherstellers zich focussen op het vakmanschap’’.

Het is voor verzekeraars, leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders eenvoudiger en efficiënter om prijsafspraken te maken met een keten dan met een zelfstandig schadeherstelbedrijf. ‘’Wij streven ernaar om de aangesloten schadeherstelbedrijven van Damage te ondersteunen bij complexe zaken en ze te helpen een serieuze partner te zijn voor de opdrachtgevers. Samen met het Damage netwerk bouwen we aan het proces om de specifieke behoeften van de zakelijke markt nog beter te beantwoorden’’.