3M architecturale folies

 

Ondek hier onze presentatie van DI-NOC en Fasara :

 

 

Ontdek hier de nieuwe COLLECTIE

http://solutions.3mnederland.nl/3MContentRetrievalAPI/BlobServlet?lmd=1407484566000&locale=en_WW&assetType=MMM_Image&assetId=1361810786314&blobAttribute=ImageFile

 

 

Sinds 2012 biedt De Maesschalck - als enige in België - architecturale folie aan: 3M™ DI-NOC, alsook 3M™ Fasara™glasfolies.

Dit omvat zowel interieurfolie, glasfolie en meubelfolie.

Meer informatie kan u hier vinden in onze nieuwsbrief.

 

3M Di-Noc

Waar kunt u 3M™ DI-NOC™ toepassen?

3M™ DI-NOC™ biedt u onbeperkte flexibiliteit en vrijheid voor uw interieurafwerking. En dit tegen lagere kosten in vergelijking met traditionele materialen! De mogelijke toepassingen zijn zeer divers: het wordt toegepast in banken, hotels, winkels, vervoer en zelfs in de marine. Met 3M DI-NOC kunt u nu gemakkelijk en op rendabele wijze uw muren, panelen, meubilair, deuren, vloeren, verlaagde plafonds, ontvangstruimten, vergaderruimten, gangen, liften of kantoren restylen.

 

3M Fasara

3M™ Fasara™ Glass Finishes

Glas betekent transparantie, helderheid, licht, openheid en elegantie. Het kan ook gebruikt worden voor communicatie en decoratie. Het is een essentieel onderdeel in binnenhuisarchitectuur. De decoratieve glasfolies van 3M zijn perfect voor het creëren van privacy op glazen wanden en gevels. Een elegante oplossing om een originele look te geven aan een kantoor, winkel of hotel.

 

Klik hier voor de website 3M DI-NOC architecturale folies en Fasara gasfolies.

BijlageGrootte
3M_DI_NOC_Brochure.pdf1.85 MB
3M_Glass_Films_Pattern_Brochure-Nov2001.pdf1.2 MB