Bedrijf

Nieuwe look Lesonal

In augustus 2019 is Lesonal in een nieuw jasje gestoken. Lesonal streeft ernaar om het snelste systeem van topkwaliteit en meest efficiënte proces te bieden. Met het vernieuwde merk kunt u dit terug zien en ervaren in alle vormen van communicatie: van producten en services tot aan diverse marketing materialen.

Lancering van het nieuwste product van Perfect Line: Quick Start Clear Coat

Wij hebben een breed scala aan paint en non-paint producten waar we deze maand een nieuwe Clear Coat aan toevoegen. Deze 2-componenten sneldrogende blanke lak is te gebruiken voor deelreparatie, en spotrepair toepassingen bij klein schadeherstel.

Let op: gewijzigde openingstijden rondom feestdagen

In verband met de komende feestdagen hanteren wij gewijzigde openingstijden. Houdt hier dus rekening mee met het plaatsen van bestellingen. We zijn gesloten op: 

  • Maandag 24 december
  • Dinsdag 25 december
  • Maandag 31 december
  • Dinsdag 1 januari

We wensen jullie allemaal alvast fijne kerstdagen en een gezellige jaarwisseling!

Wij zijn woensdag 15 augustus gesloten!

Op woensdag 15 augustus zijn wij gesloten in verband met O.L.V. Hemelvaart. Op donderdag 16 augustus zijn wij gewoon weer geopend van 8.30 tot 17.30 uur!

Damage netwerk breidt uit door aansluiting Carrosserie Dinac

Hiermee vult Damage haar netwerk aan met een betrouwbare partner die jarenlang ervaring heeft in de autoschadeherstelbranche. Damage omvat met de toetreding van Dinac nu 18 vestigingen, verspreid over het hele land.

Eerste opleiding van de Vanesch Academy is met succes afgerond!

De afgelopen vier maanden hebben 9 carrossiers de “Lokale Marketing” opleiding van de Vanesch Academy met succes afgerond. Tijdens deze opleiding werden recente marketinginzichten met kennis van de carrosseriemarkt in België gecombineerd. Onder begeleiding van Gaston Maes, strateeg voor Vanesch Verf Groep, hebben de deelnemers de noodzakelijke basisvaardigheden verworven om de klanttevredenheid en professionele prestaties van het bedrijf te verhogen.

Profiteer van de zomerspecial met veel zomerse artikelen!

De zomerspecial van de Vanesch Verf Groep is dit jaar nóg groter met nóg meer zomerse artikelen! Koop bijvoorbeeld de nieuwe T-Foam Tape en Chicane Tape en u krijgt een sixpack desperado gratis. Bij aankoop van 4 sets blanke lak of primers krijgt u zelfs een gratis bbq of reiskoffer cadeau! 

3M Kwartaalactie: spaar de racewagen van Lewis Hamilton!

Eerder dit jaar kon u bij aankoop van diverse 3M schuurmaterialen de modelwagen van Fernando Alonso sparen. Vanaf vandaag is het de beurt aan Lewis Hamilton. Bij aankoop van €349,00 bruto aan 3M polijstproducten ontvangt u een exclusieve modelwagen gratis! U kunt de deelnemende producten in de actielflyer bekijken.

Klik op onderstaande afbeelding om de flyer in een PDF-bestand in een nieuw venster te openen.

De Vanesch Verf Groep app is vernieuwd!

Exact een jaar geleden werd een eerst versie van de Vanesch Verf Groep app geintroduceerd, waarbij het bestellen van producten op een eenvoudige manier centraal stond. Aangezien wij meer diensten verlenen dan alleen het leveren van bestellingen, streefden wij ernaar een zo breed mogelijke app te ontwikkelen waarin we alle diensten in één klap bundelden. En dat is gelukt!

Inhoud syndiceren